Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Δημήτρης Ρούσσος
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0 από τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague και το gazzetta.gr περνάει από «ακτινογραφία» όσους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» αγωνίστηκαν.

Δίχως να έχει τα ατού του σε καλή μέρα και με αδυναμία στη δημιουργία απειλητικών φάσεων στην εστία του Προτό, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει από το Φάληρο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Καλύτερος όλων ο Βαρέλα στη άμυνα, ενώ ο Πρίγιοβιτς δεν τροφοδοτήθηκε καλά από τους μεσοεπιθετικούς του Λουτσέσκου, που βρέθηκαν σε μέτρια ή κακή κατάσταση.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟK:

Ρέι: Δεν χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Ολυμπιακός δεν τον δυσκόλεψε μέχρι το 38', όταν επενέβη γρήγορα πριν τον Ανδρούτσο στο γύρισμα του Πάρντο. Δεν φέρει ευθύνη στο 1-0, αφού δέχεται το γκολ από πολύ κοντά.

Μάτος: Κράτησε τη μεριά του στο πρώτο μέρος, δίχως να ανέβει ιδιαίτερα. Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε περισσότερο στην επίθεση και πολλές επιθέσεις εκδηλώθηκαν από τα πόδια του, κυρίως όμως με σέντρες και γυρίσματα, στην πλειοψηφία τους άστοχα.

Ζαμπράνο: Έχασε τον Σισέ στην πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο 28'. Επίσης, αποκρούει ασταθώς στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος σε σχέση με την επανάληψη, αν και ο Ολυμπιακός δεν έκανε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν τόσο σταθερός όσο ο Βαρέλα, είχε προβλήματα και στις στημένες φάσεις.

Βαρέλα: Εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, με καίριες τοποθετήσεις και σταθερές επεμβάσεις, όποτε χρειάστηκε, μέσα κι έξω από την περιοχή του. Καλή η παρουσία του, αφού η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση το γκολ, ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά.

Λέοβατς: Αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Πάρντο στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά όσο πέρναγε η ώρα, ενώ προωθήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν συμμετείχε στο επιθετικό παιχνίδι, συγκράτησε τις επιθέσεις του Ολυμπιακού από την πλευρά του και έδωσε τη θέση του στον Μπίσεσβαρ, όταν ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε έναν παραπάνω παίκτη στο κέντρο για να επιτεθεί.

Τσίμιροτ: Συμμετείχε πολύ στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες στο κέντρο στο πρώτο μέρος, ενώ προωθούσε με ευκολία με μικρές πάσες τη μπάλα στην επίθεση, κυρίως στα πλάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον ίδιο ρόλο, έχοντας καλή παρουσία σε γενικές γραμμές, κυρίως αμυντικά, με πολλά κοψίματα.

Μαουρίτσιο: Δημιουργικά προσέφερε αρκετά στο πρώτο ημίωρο, κυκλοφορώντας τη μπάλα. Στη συνέχεια έπεσε, ενώ δεν σούταρε απειλητικά στο 45', από καλή θέση έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού. Ορθά αντικαταστάθηκε από τον Σάκχοφ στο 62', αφού κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Βιεϊρίνια: Ξεκίνησε στα δεξιά της επίθεσης, δίχως να απειλήσει μέχρι το 16', όταν το Λουτσέσκου τον μετακίνησε στα αριστερά. Ούτε εκεί προσέφερε πάντως κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά, ενώ αμυντικά γύριζε για να βοηθάει τον Λέοβατς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δραστήριος, μα φλύαρος, συγκλίνοντας στο κέντρο και εκτελώντας ακίνδυνες στημένες φάσεις. Κακός στο ντέρμπι ο Πορτογάλος.

Καντουρί: Πολύ κινητικός πίσω από τον Πρίγιοβιτς στην επίθεση του ΠΑΟΚ, όμως δεν δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού μέχρι το 45'. Στο β' μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα

Μακ: Πολύ τρέξιμο στα πλάγια, ζόρισε τα πλάγια μπακ του Ολυμπιακού παίζοντας στα αριστερά μέχρι το 15' και στη συνέχεια από τα δεξιά. Αμυντικά βοήθησε αρκετά μετά το 30' έχασε τον Κούτρη στο 37', όταν ο τελευταίος έφτασε στη μικρή περιοχή του Ρέι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου ως το 62', όταν παραχώρησε τη θέση του στον Τζάλμα Κάμπος.

Πρίγιοβιτς: Σημείο αναφοράς στην κορυφή, απείλησε στο 15' με σουτ πάνω από την εστία του Προτό. Έδωσε μάχες, δίχως να απειλήσει στο πρώτο μέρος. Η εικόνα του δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, αφού «χάθηκε» ανάμεσα στους στόπερ του Ολυμπιακού, ενώ και οι συμπαίκτες του δεν τον τροφοδότησαν επαρκώς. Όποτε βρέθηκε στις φάσεις ήταν απειλητικός, δίχως να έχει κάποια μεγάλη στιγμή σε όλο τον αγώνα.

Οι αλλαγές:

Κάμπος: Μπήκε στο 62' στη θέση του Μακ για να δώσει πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήταν καλός, αφού επιθετικά απέτυχε να απειλήσει. Χάλασε τεράστια φάση για τον Ζαμπράνο στις καθυστερήσεις.

Σάκχοφ: Αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο στο 62' και έτρεξε πολύ αμυντικά, συμμαζεύοντας κάποιες φάσεις.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στη θέση του Λέοβατς στο 79' και προσέφερε στη δημιουργία, με πολλές πάσες να φεύγουν από τα πόδια του και πολύ τρέξιμο. Δεν έκανε τη διαφορά η παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα