Διπλό για ΑΕΛ μετά από 7 χρόνια (vid)

Φώτης Καρακούσης
Διπλό για ΑΕΛ μετά από 7 χρόνια (vid)

bet365

Όχι ένα και δύο, αλλά 34 παιχνίδια χωρίς εκτός έδρας νίκη είχε η ΑΕΛ με την τελευταία φορά που οι... βυσσινί κέρδισαν μακριά από την Λάρισα να είναι στις 14 Απριλίου του 2010 τον Πανιώνιο του Παράσχου.

Μεγάλο το σημερινό διπλό της ΑΕΛ στα Περιβόλια, μεγάλο γιατί έγινε κόντρα σε μια ομάδα που επίσης παλεύει για την σωτηρία της, αλλά και γιατί οι Θεσσαλοί ήθελαν πάρα πολύ τους βαθμούς μιας και είχαν μείνει πίσω. Ένα διπλό πάντως που ήρθε για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη μετά από 7 χρόνια. Για την ακρίβεια μετά από 2.751 μέρες, με την τελευταία φορά που οι... βυσσινί πανηγύρισαν το τρίποντο μακριά από την Λάρισα να ήταν στις 14 Απριλίου του 2010.

Τότε στη Νέα Σμύρνη η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, είχε κερδίσει τον Πανιώνιο του οποίου στο πάγκο ήταν όπως και σήμερα στου Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος. Η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 3-0. Ο Μετίν είχε ανοίξει το σκορ στο 27', ο Τουάμα είχε καταφέρει στο 38' με φάουλ να κάνει το 0-2, ενώ το σκορ είχε κλείσει ο Κουζέν στο 60'.

Από εκείνο το παιχνίδι η ΑΕΛ στα εκτός έδρας ματς μέτρησε 11 ισοπαλίες και 23 ήττες, μέχρι σήμερα όταν κατάφερε να κερδίσει μέσα στα Περιβόλια τον Πλατανιά. Από τον Παράσχο, στον Παράσχο και σίγουρα οι... βυσσινί δεν θα θέλουν να περάσει πάλι τόσος χρόνος για να κάνουν ακόμα ένα διπλό.

Οι συνθέσεις του αγώνα στη Νέα Σμύρνη έχουν ως εξής:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Γιόνσον (63΄ Αναστασόπουλος), Ομο, Κουμορτζί, Κούκετς (46΄ Μπαρόνι), Γουνδουλάκης, Μπουβάλ (46΄ Λουκινας), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης, Κουζέν (73΄ Ζέσους), Τουάμα (80΄ Μπουκουβάλας), Μετίν, Φλάβιο, Ρομέου, Τριποτσέρης, Πούρι (85΄ Σίμιτς), Μελίσσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα