Μουνάφο: «Να έχουμε ουσία»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Να έχουμε ουσία»

bet365

Ο Αργεντινός χαφ τόνισε πως οι Αρκάδες θα πρέπει να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούν

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα του Αστέρα, έδωσε ο Μουνάφο μέσω του «Arcadia 93,8».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Είχατε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο βρεθήκατε με το καλημέρα πίσω στο σκορ. Σας αποσυντόνισε το γκολ του Πανιωνίου;

"Η αλήθεια είναι πως ναι. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλό γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ουσία και καλύτερα τελειώματα ώστε να σκοράρουμε για να ελέγχουμε τα παιχνίδια. Χωρίς γκολ δεν γίνεται τίποτα. Όταν για ένα ημίχρονο ελέγχεις το παιχνίδι αλλά δεν βάζεις γκολ θα το δεχτείς. Ετσι και εμείς δεν σκοράραμε στο καλό μας ημίχρονο, με την έναρξη του δευτέρου μέρους το έκανε ο Πανιώνιος και ξεκίνησαν όλα τα στραβά. Δεν είχαμε υπομονή και έτσι ήρθε η ήττα".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:

"Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Πρώτα υπάρχει και το Κύπελλο και μετά η Τούμπα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα μας. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Το μήνυμα του προς τον κόσμο:

"Είμαστε ευχαριστημένοι που ο κόσμος μας υποστηρίζει. Εμείς πρέπει να δείξουμε κάτι καλύτερο για τον κόσμο. Μακάρι να έχουν υπομονή, να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο όλη τη χρονιά ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε βελτίωση και να πάμε τον Αστέρα και πάλι ψηλά".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα