Μοναδική απουσία ο Μάντσον στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μοναδική απουσία ο Μάντσον στον Ατρόμητο

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μάντσον.

Με απογευματινή προπόνηση το Σαββάτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέρα από το γνωστό του Μάντσον. Έτσι, θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση με σκοπό ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα όπως στο Καραϊσκάκη, αλλά και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, δεν αναμένεται να δούμε άλλη αλλαγή στην εντεκάδα πέρα της... αναγκαστικής, με τον Μπουσουλάντζιτς να παίρνει την θέση του τραυματία Μάντσον στον άξονα. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα στόπερ, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Κιβρακίδη δεξιά. Δίπλα στον «Μπούσου», θα βρεθεί ο Βασιλακάκη, δεκάρι θα είναι ο Ούμπιδες, αριστερό εξτρέμ ο Ουάρντα, δεξί ο Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μανούσος.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μενσά, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα