Με Μακ και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ! (pic)

Gazzetta team
Με Μακ και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Ποιους επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ξεκινάει μετά από καιρό ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε να ξεκινήσει το αποψινό ντέρμπι με το Ροδρίγο Ρέι (για 13ο σερί ματς) κάτω από τα δοκάρια και τους υπόλοιπους δέκα στον αγαπημένο του σχηματισμό «4-2-3-1».

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι Λέο Μάτος και Μάριν Λέοβατς στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Κάρλος Σαμπράνο και Φερνάντο Βαρέλα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών στόπερ.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ και ο Χοσέ Μαουρίσιο, με το Βραζιλιάνο να έχει περισσότερο το ρόλο της σύνδεσης των δύο γραμμών.

Στο δεξιό άκρο της επιθετικής γραμμής ξεκινάει ο Ρόμπερτ Μακ και στο άλλο άκρο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να αναλαμβάνει καθήκοντα του επιτελικού μέσου και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μοναδικό προωθημένο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα