Βούζας: «Θέλουμε εμφανίσεις σαν και αυτή του β' μέρους»

Βούζας: «Θέλουμε εμφανίσεις σαν και αυτή του β' μέρους»

Δημήτρης Τομαράς
Βούζας: «Θέλουμε εμφανίσεις σαν και αυτή του β' μέρους»

bet365

Ο Βασίλης Βούζας αναφέρθηκε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και τις προσπάθειες της ομάδας του Ολυμπιακού στο ματς αυτό των Νέων.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα των Νέων δήλωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την τεράστια προσπάθειά τους. Η ομάδα αυτή έχει ταλέντο, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και με δουλειά θα διεκδικήσουμε έως το τέλος τον τίτλο. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει τον Ολυμπιακό. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία σήμερα αλλά θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Παίζουμε δυο παιχνίδια μέσα σε πέντε ημέρες και αυτό επιβαρύνει την ομάδα, χωρίς όμως να είναι δικαιολογία. Θέλουμε εμφανίσεις σαν και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας.

Συνεχίζουμε την μάχη μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα