Το υπόμνημα της ΑΕΚ για την καταγγελία εις βάρος του Λιβάγια

Το υπόμνημα της ΑΕΚ για την καταγγελία εις βάρος του Λιβάγια

Gazzetta team
Το υπόμνημα της ΑΕΚ για την καταγγελία εις βάρος του Λιβάγια

bet365

Έτοιμη ν' αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού είναι η ΑΕΚ στην υπόθεση της καταγγελίας που έγινε εις βάρος του Μάρκο Λιβάγια μετά και το ματς της «Ένωσης» με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταγγείλει χτύπημα του άσου της «Ένωση» στον Χαντάκια και σύμφωνα με τη LiveSport, έπειτα και από την ποινή που επιβλήθηκε στον Ροντρίγκο Μολέδο για περιστατικό στον προ ενός μήνα αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, η ΑΕΚ ετοίμασε το υπόμνημά της.

Εβερτον – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε αυτό, Η δικηγόρος της ΠΑΕ, Ελευθερία Ρίζου, υποστηρίζει πως ο διαιτητής Τζήλος βρισκόταν σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από τους ποδοσφαιριστές και έκρινε πως δεν έπρεπε να τιμωρηθούν.

«Ο διαιτητής είδε, αποφάσισε και εξωτερίκευσε πανηγυρικώς και ρητώς την απόφασή του για κανονική συνέχιση του αγώνα, ανοίγοντας χαρακτηριστικά τα χέρια, και καμία καταγγελία δεν δύναται να θεωρηθεί ουσιαστικά ως αφετηρία για την άσκηση δίωξης κατά του ποδοσφαιριστή μας Μάρκο Λιβάγια», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα