Χριστοδουλόπουλος: «Αφοσιωνόμαστε στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Αφοσιωνόμαστε στον Ατρόμητο»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε πως στην ΑΕΚ ξεχνούν τη Μίλαν και ρίχνουν το βάρος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της ΑΕΚ στην «Real News»:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αν και η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα οι ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αυξάνονται. Μένουν τρεις αγώνες, στους οποίος θα κριθούν τα πάντα. Από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα με όλους, έτσι θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, αυτό που ήδη μας απασχολεί δεν είναι το ερχόμενο ματς με την Μίλαν ή αυτά που απομένουν στον όμιλο, αλλά η αποστολή που μας περιμένει με τον Ατρόμητο. Αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι αυτό το οποίο θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά από δύο αποτελέσματα που προηγήθηκαν και τα οποία μας έριξαν από την 1η θέση. Προχωράμε βήμα-βήμα και θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα τη στιγμή που πρέπει δίχως να προτρέχουμε».

Για το πώς ήρθε η ισοπαλία στο Μιλάνο: «Τηρήσαμε ακριβώς τις εντολές και το πλάνο του προπονητή, κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο και είχαμε σωστή ανάπτυξη και αλληλοκάλυψη. Θα μπορούσαμε ακόμη και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ουσία είναι ότι πιάσαμε καλή απόδοση σε μία έδρα που μπορεί να δυσκολέψει οποιαδήποτε ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα