Οι σκέψεις του Παντελίδη για Πανιώνιο

Οι σκέψεις του Παντελίδη για Πανιώνιο

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να έχει... τρεις αλλαγές (οι δύο είναι αναγκαστικές) στην 11άδα σε σχέση με εκείνη που ξεκίνησε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Καλτσάς και Ιγκλέσιας είδαν την κόκκινη κάρτα στο Περιστέρι, οπότε αναγκαστικά θα μπορούσε να πει κάποιος, ο Σάββας παντελίδης θα είχε έτσι κι αλλιώς δύο αλλαγές.

Στη θέση του Καλτσά αναμένεται να μπει ο Τσιλιανίδης και αντί του ιγκλέσιας ο Τσουκαλάς που επιστρέφει μετά το χτύπημα στο ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Μανιάς αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή αντί του Δουβίκα.

Οπότε στο 4-2-3-1, που αναμένεται να προτιμηθεί από το 3-5-2 που δοκίμασε επίσης ο Παντελίδης, θα παραταχθούν οι:

Αθανασιάδης στο τέρμα και Τριανταφυλλόπουλος-Πασαλίδης θα είναι τα δύο στόπερ με τους Γιαννούλη και Κώτσιρα στα άκρα. Μουνάφο και Τσουκαλάς θα είναι τα δύο χαφ με τον Τόνσο σε ρόλο δημιουργού κι οι Ισνάλντο - Τσιλιανίδης θα είναι στα φτερά του Μανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα