Με την ίδια συνταγή ο Βούλιτς

Με την ίδια συνταγή ο Βούλιτς

bet365

Ο Βούλιτς αναμένεται να μην κάνει αλλαγές όσον αφορά στα πρόσωπα στο ματς με την Ξάνθη (22/10, 18:15).

Κόντρα στην Κέρκυρα, ο Απόλλων έψαξε τη νίκη. Την πρώτη νίκη, για την ακρίβεια, στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Αυτή δεν ήρθε και ακολούθησαν οι ανακοινώσεις του Μονεμβασιώτη για την πρόθεσή του να παραχωρήσει την ΠΑΕ.

Εν μέσω αυτής της διοικητικής αναταραχής, ο Βούλιτς κι οι παίκτες του καλούνται να βρουν τη συνταγή για τη... νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να μην αλλάξει κάτι όσον αφορά στα πρόσωπα μιας και στις δοκιμές του, έδειξε να εμπιστεύεται τους ίδιους παίκτες, ενώ θυμίζουμε ότι Ανιέτε και Ελμπάζ είναι στην αποστολή αν και δεν είναι 100% έτοιμοι.

Άρα στο 4-3-3 του αναμένεται να δούμε τους:

Τζόβιτς στο τέρμα και Ντάσιος (δεξιά), Κούρο (αριστερά), Μπίτζιμιν - Κύργιας θα είναι τα δύο στόπερ, ο Παπάζογλου θα είναι ο κόφτης με τους Κονέ - Μενδρινό να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι κι οι Μάατσεν - Μάατσι θα είναι στα φτερά του Καστιγιέχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα