Βασιλαντωνόπουλος: «Μένει μια πικρία, κρατάμε την εικόνα»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Μένει μια πικρία, κρατάμε την εικόνα»

bet365

Tη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να πάρει η Λαμία σύμφωνα με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Συγκεκριμένα είπε την κάμερα της Nova ο άσος της Λαμίας:

«Να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, η πόλη είχε να ζήσει τέτοιες στιγμές πολλά χρόνια και τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Μένει μια πικρία στο φινάλε, αλλά κρατάμε την εικόνα γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.

Θέλουμε συνέχεια τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζει. Την περίμενε χρόνια μια τέτοια στιγμή. Υπήρχε κόσμος και από τις δύο ομάδες και αυτό ήταν πολύ όμορφο.

Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους αλλά διαβάζεται και ανάποδα. Μην είμαστε αχάριστοι, έχουμε πάρει τους πόντους που μας αναλογούν.

Περάσαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε και με τους τέσσερις μεγάλους της Σούπερ Λιγκ.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ήρθε το "βαρύ" 4-0.

Με το πέσιμο του Βάντερσον στη θέση του γκολ, οι περισσότεροι παίκτες έψαχναν το διαιτητή για να του πουν να σταματήσουν το παιχνίδι και κάπου εκεί χάσαμε τη συνοχή μας.

Κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα μου και να βελτιώνομαι. Θεωρώ πως το καλοκαίρι θα γυρίσω στην ΑΕΚ και θα δείξω πως αξίζω μια ευκαιρία.

Έχω διαφορετικό ρόλο με το να βγαίνω τώρα πιο μπροστά, μου αρέσει αυτή η θέση, προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα