Πίσπας: Δεν πρέπει να μας φωνάζει ο προπονητής για να παίζουμε με πάθος

Gazzetta team
Πίσπας: Δεν πρέπει να μας φωνάζει ο προπονητής για να παίζουμε με πάθος

bet365

Την ευθύνη στους παίκτες έριξε ο Σωτήρης Πίσπας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» να τονίζει πως θα πρέπει όλοι να παίζουν με πάθος χωρίς να χρειάζονται τα... γκάζια του Ουζουνίδη.

Αναλυτικά ο Πίσπας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε: «Όπως είπα και πριν, χάσαμε ένα ημίχρονο. Σπαταλήσαμε ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε με πάθος κι όχι αυτό να γίνεται όταν μας φωνάζει ο προπονητής μας. Αυτό έγινε στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε».

Για τη Λαμία: «Μιλάμε για μια δεμένη ομάδα, με οργανωμένη ομάδα. Ωστόσο, στο β’ ημίχρονο, αντιδράσαμε, σκοράραμε, δεν φτάσαμε όμως στη νίκη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή στρέφουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο και μόνο σε αυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε μόνο το Κύπελλο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το ματς. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα