Νούνες: «Ήμασταν πολεμιστές, υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Νίκος Μαρούδας
Νούνες: «Ήμασταν πολεμιστές, υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»

bet365

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο η Κέρκυρα, με τον Φάμπιο Νούνες να την... λυτρώνει και να μιλάει στο gazzetta.gr για το τέρμα του, τη νίκη και την συνέχεια.

Βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας πήρε το Σάββατο στο ΕΑΚΚ η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού πανηγυρίζοντας την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Για να φτάσουν σε αυτό το τρίποντο όμως χρειάστηκε η συνεισφορά του Φάμπιο Νούνες. Ο Πορτογάλος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπελενένσε, μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη αυτή και φυσικά το τέρμα που σημείωσε.

SUPER LEAGUE, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Με πριμ* στα κέρδη σου! (21+ * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Νούνες, τόνισε πως το «κλειδί» της νίκης ήταν το γεγονός πως όλοι ήταν ενωμένοι σε αυτό το ματς. Οι «Φαίακες» ήθελαν αυτή τη νίκη κι αυτό το έδειξαν και ο ίδιος μας λέει πως πήραν αυτό που άξιζαν. Επίσης, υπογραμμίζει πως βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προσαρμογής, ότι θεωρεί πως η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αναφέρεται και στο τι του αρέσει περισσότερο στη χώρα μας και στις ομοιότητες που εντοπίζει με την Πορτογαλία.

Φάμπιο, συγχαρητήρια για τη νίκη και το γκολ που σημείωσες. Πόσο σημαντικά ήταν αυτά τα δύο για σένα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη πρώτα απ' όλα γιατί η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια και χρειαζόμασταν αυτούς τους 3 βαθμούς. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Αυτό το γκολ το αφιερώνω στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει».

Έχεις σκοράρει 2 τέρματα σε 5 τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα... Αυτό δείχνει πως έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην Ελλάδα;

«Βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, αλλά είμαι σίγουρος πως με τον καιρό θα γίνομαι όλο και καλύτερος και ελπίζω πως θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου».

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης για την Κέρκυρα κόντρα στον Παναιτωλικό;

«Η ομάδα είναι ενωμένη... Ήμασταν όλοι πολεμιστές το Σάββατο! Ο ένας βοηθούσε τον άλλον κι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Παίξαμε ως πραγματική ομάδα».

Πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για εσάς ενόψει και της συνέχειας;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια».

Πιστεύεις πως θα καταφέρετε εύκολα να μείνετε στην κατηγορία;

«Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα εύκολο, αλλά πιστεύω ότι έχουμε όσα χρειάζονται για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα φανεί στο τέλος».

Ως Πορτογάλος, τι σ' αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα και στην Κέρκυρα; Βλέπεις ομοιότητες με την Πορτογαλία;

«Είναι δύο Μεσογειακές χώρες με την ίδια φιλοσοφία... Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ζουν εδώ οι άνθρωποι, απολαμβάνουν τον χρόνο τους, ακόμα και σε αυτή την κατάσταση κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο για κανέναν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα