«Τους πόντους που μας αναλογούν»

Gazzetta team
«Τους πόντους που μας αναλογούν»

bet365

Ο Βασιλαντωνόπουλος ανέφερε πως η Λαμία δικαιούται να βρίσκεται στη θέση που είναι
Ικανοποιημένος από την εικόνα της Λαμίας στο πρωτάθλημα είναι ο Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τους φίλους της ομάδας. «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, η πόλη είχε να ζήσει τέτοιες στιγμές πολλά χρόνια και τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Μένει μια πικρία στο φινάλε, αλλά κρατάμε την εικόνα γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε συνέχεια τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζει. Την περίμενε χρόνια μια τέτοια στιγμή. Υπήρχε κόσμος και από τις δύο ομάδες και αυτό ήταν πολύ όμορφο», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.
Και συνέχισε. «Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους αλλά διαβάζεται και ανάποδα. Μην είμαστε αχάριστοι, έχουμε πάρει τους πόντους που μας αναλογούν. Περάσαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε και με τους τέσσερις μεγάλους της Σούπερ Λιγκ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ήρθε το "βαρύ" 4-0».
Για τη φάση της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού είπε πως «με το πέσιμο του Βάντερσον στη θέση του γκολ, οι περισσότεροι παίκτες έψαχναν το διαιτητή για να του πουν να σταματήσουν το παιχνίδι και κάπου εκεί χάσαμε τη συνοχή μας».
Για τον ίδιο ανέφερε ότι «κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα μου και να βελτιώνομαι. Θεωρώ πως το καλοκαίρι θα γυρίσω στην ΑΕΚ και θα δείξω πως αξίζω μια ευκαιρία. Εχω διαφορετικό ρόλο με το να βγαίνω τώρα πιο μπροστά, μου αρέσει αυτή η θέση, προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα