Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε τι έγινε αναλυτικά στο... κυρίως πιάτο των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς και τα γκολ και τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων.

Δυνατές αναμετρήσεις το Σάββατο, στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ, όμως ισοφάρισε και παραμένει αήττητος! Η Κέρκυρα νίκησε τον Παναιτωλικό που προβλημάτισε, ενώ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ισοφάρισε στο 85' σε 1-1 και έχασε στις καθυστερήσεις μεγάλη ευκαιρία με τον Μολίνς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Την Κυριακή, ο Πανιώνιος πέρασε με νίκη από την Τρίπολη, ενώ Απόλλων και ΑΕΛ πήραν πολύτιμα τρίποντα απέναντι σε Ξάνθη και Πλατανιά αντίστοιχα. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με το ματς της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο.

Δείτε με ένα click τι έγινε αναλυτικά σε όλα τα ματς, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Σάββατο (21/10)

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα - Παναιτωλικός 1-0
Λαμία - Παναθηναίκός 1-1

Κυριακή (22/10)

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-1
Απόλλων - Ξάνθη 2-0
Πλατανιάς - ΑΕΛ 0-1
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

Δευτέρα (23/10)

ΑΕΚ - Ατρόμητος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα