«Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» (pics)

«Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» (pics)

Gazzetta team
«Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» (pics)

bet365

Σε Λεωφόρο μετέτρεψαν την Λαμία πάνω από 1.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα, δείχνοντας πως πάντα θα είναι δίπλα της.

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι πολλά, τεράστια θα λέγαμε, ωστόσο στα δύσκολα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έχουν δίπλα τους τον κόσμο. Στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς η Λεωφόρος έχει σχεδόν γεμίσει, ενώ και στην Λαμία οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» ήταν εκεί.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πάνω από 1.000 οπαδοί των... πρασίνων βρέθηκαν στις εξέδρες και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε φωνάζοντας με όλη τους την δύναμη πως αυτοί θα κρατήσουν τον Παναθηναϊκό. Στο τέλος παίκτες και τεχνική ηγεσία πήγαν προς το μέρος τους γνωρίζοντας την αποθέωση με τον κόσμο να τους ζητάει τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τους παίκτες να τον ευχαριστούν για την συμπαράστασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα