Το πλάνο Λεμονή και οι... ντόπες ψυχολογίας

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Λεμονή και οι... ντόπες ψυχολογίας

bet365

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις μες στο γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζει και τα πλάνα του για το ματς.
Ο Τάκης Λεμονής και την Παρασκευή και το Σάββατο έδειξε βίντεο από τον ΠΑΟΚ στους παίκτες του. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι μία γροθιά μες στο γήπεδο αλλά και να «μπείτε μέσα για να δώσετε απαντήσεις. Είμαστε πρωταθλητές και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιδράσουμε σε έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο». Ο Λεμονής τονίζει διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του ότι οφείλουν να κάνουν την... αντεπίθεσή τους για την Super League.
Σχετικά με την 11άδα τα νέα προβλήματα στην άμυνα δεν λείπουν. Ο Λεμονής σκέφτεται σοβαρά να βάλει ξανά μαζί τον Ένγκελς με τον Νικολάου. Είναι δύο στόπερ που είχαν παίξει μαζί με την Γιουβέντους και έτσι έχουν κάνει μία συνεργασία στο γήπεδο σε επίσημο ματς. Ο Βούκοβιτς έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο και ενώ ως επιλογή υπάρχει και ο Σισέ για το κέντρο της άμυνας.
Έτσι όπως φαίνεται για την 11άδα ο Προτό θα είναι κίπερ και στα δύο άκρα της άμυνας οι Ομάρ και Κούτρης. Οι δύο στόπερ οι Ένγκελς και Νικολάου, κέντρο με Ρομαό, Οτζίτζα και δεκάρι Φορτούνη και άκρα ο Πάρντο με έναν εκ των Ανδρούτσου ή Μάριν (σ.σ. μάλλον Ανδρούτσος) με τον Καρσελά να έχει... υποχωρήσει για τα βασικά πλάνα. Βασικός φορ ο Ανσαριφάρντ. Ο Λεμονής θα δείξει βίντεο και την Κυριακή και ίσως τότε πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα