Βοσνιάδης: «Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Gazzetta team
Βοσνιάδης: «Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο»

bet365

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και η νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, γιατί μας δίνει τρεις βαθμούς. Τα καταφέραμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, ενδεχομένως την πιο επικίνδυνη στη μετάβαση μπάλας στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να μην μας βρει ανοιχτούς, να είμαστε οργανωμένοι, να μην επιτρέψουμε στους αμυντικούς χαφ του να πάρουν την μπάλα και να κάνουν παιχνίδι.

Πήγε καλά το πλάνο μας, κάναμε φάσεις και πετύχαμε ένα τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους μας, συγχαρητήρια σε όλους. Προσπαθούμε όλοι μαζί και παίρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον, ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα