«Καμία επίσημη πρόταση από Απόλλωνα για Τσόρι»

Θάνος Σαρρής
«Καμία επίσημη πρόταση από Απόλλωνα για Τσόρι»

bet365

Ο ατζέντης του Τσόρι Ντομίνγκες διέψευσε στο gazzetta.gr ότι ο Απόλλων Σμύρνης του κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός μέσος θα έμενε στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, τόνισε για το φλερτ του Απόλλωνα με τον Τσόρι το καλοκαίρι: «Του δίναμε 300.000 καθαρή αμοιβή για τον πρώτο χρόνο και άλλες 300.000 το δεύτερο. Για την εφορία του 150.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και άλλες 150.000 ευρώ το δεύτερο. Σπίτι και αυτοκίνητο 20.000 ευρώ τον πρώτο και άλλα τόσα το δεύτερο. Εισιτήρια για την Αργεντινή 10.000 τον κάθε χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Πριμ 50.000 τον πρώτο χρόνο και το δεύτερο και επαγγελματική αποκατάσταση. Αν δεν έβρισκε δουλειά στο ποδόσφαιρο που ήθελε, θα του προσέφερε ο Απόλλων 100.000 ευρώ για να φτιάξει το δικό του "Βενέτης" στην Ελλάδα.

Αν δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, θα του προσφέραμε 500.000 ευρώ, για να πάρει το franchise της "Βενέτης" στην Αργεντινή. Το συνολικό κόστος της πρότασής μας ήταν 1.200.000 ευρώ».

Ο Ματίας Έλμο, ατζέντης του Αργεντίνου, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά: «Υπήρχαν καλές προθέσεις, όμως ποτέ δεν μας έγινε επίσημη πρόταση. Συναντήθηκαμε μια φορά και είχαμε τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από όσα ειπώθηκαν», είπε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr ενώ ξεκαθάρισε ότι η μοναδική περίπτωση να μείνει ο Τσόρι στην Ελλάδα ήταν για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα