Οι ξεχωριστές ευχές στον Μαουρίσιο (vid)

Οι ξεχωριστές ευχές στον Μαουρίσιο (vid)

Gazzetta team
Οι ξεχωριστές ευχές στον Μαουρίσιο (vid)

bet365

Το πρόσωπο της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλο από τον Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος σήμερα κλείνει το 29o έτος της ηλικίας του

Οι συμπαίκτες του και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ευχήθηκαν στο Βραζιλιάνο μέσο με έναν ξεχωριστό τρόπο κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρωί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε στο Μαουρίσιο, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της γράφοντας:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 29, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς».

Επίσης, η σύζυγος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, έγραψε στο Instagram:

Σήμερα είναι η μέρα σου! Η μέρα του ανθρώπου που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα, που μου έδωσε τα δύο καλύτερα δώρα στον κόσμο, που με πήρε από τα χέρια και μαζί περάσαμε χιλιάδες στιγμές που μας ώθησαν να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε!

Ο σύζυγός μου, ο φίλος μου και ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου, ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για το δώρο της ζωής του!

Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι τόσο ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος που είσαι, μπορεί ο Θεός να σου δώσει σοφία και διορατικότητα για να συνεχίσεις να περπατάς πάντα με ειλικρίνεια! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για την οικογένειά μας !! Χρόνια πολλά, αγαπητέ μου!».

Δείτε (εδώ) το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τη σελίδα του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα