Με την αύρα των οπαδών του στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Με την αύρα των οπαδών του στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με την αύρα των οπαδών του στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» θα πάρουν μαζί τους στο Φάληρο τη στήριξη του κόσμου τους...

Την περασμένη Πέμπτη, περί τους 10.000 οπαδούς βρέθηκαν στην Τούμπα για την ανοιχτή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες και αυτό τόνωσε τρομερά το ηθικό των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Λεβέκ και την επιστροφή των Τσίμιροτ, Βαρέλα και Κάμπος σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία, η αποστολή που ανακοινώθηκε απαρτίζεται από τους:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Νάπολι – Ιντερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ρέι, Πασχαλάκη, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα