Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης (pics)

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης (pics)

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης (pics)

bet365

Ο Ατρόμητος καλωσόρισε στην οικογένεια των ακαδημιών του και τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Αναλυτικά:

«Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/10) στο Χατζηπατέρειο ίδρυμα.

Αφορούσε την επίσημη συνεργασία του Ατρόμητου με την ποδοσφαιρική ομάδα Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, η οποία αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια των soccer schools της ομάδας μας.

Αμβούργο – Μπάγερν με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης, ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Χρήστος Γαλαριώτης, ο Τεχνικός διευθυντής των Ακδημιών Τόλης Αποστόλου, ο προπονητής της Κ20 Μουράτ Σεροπιάν και ο προπονητής της Κ15 Πέτρος Κοντοβράκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΕΠΣΑ, άνθρωποι από την τοπική κοινωνία, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Μεταμόρφωσης Φώτης Παπαδόπουλος, οι επικεφαλής των τοπικών παρατάξεων Πολιτεία Πολιτών και Συμμαχία Πολιτών Σάββας Νάνος και Βασίλης Καραβάκος κ.α.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το πλάνο της συνεργασίας και τα οφέλη που μπορούν να υπάρξουν για τους συλλόγους μέσα από το εγχείρημα αυτό μέσω ειδικής παρουσίασης.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον τους.

Μετά τις ομιλίες οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν για αρκετή ώρα αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές τους.

Η έναρξη της συνεργασίας μας βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενους αφενός μεν γιατί ένα ακόμα νέο μέλος προστίθεται στη μεγάλη οικογένεια των Atromitos Soccer Schools, αφετέρου γιατί το όνομα του συλλόγου της Μεταμόρφωσης είναι ίδιο με αυτό της αγαπημένης μας ομάδας!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα