Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ήδη εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για το προσεχές ματς του συλλόγου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Στο περιθώριο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για τον λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Άλλοι φίλαθλοι – ΑμΕΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα