Πήρε δεσμεύσεις και στήριξη από Τσέφεριν ο Γραμμένος

Δημήτρης Τομαράς
Πήρε δεσμεύσεις και στήριξη από Τσέφεριν ο Γραμμένος

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στην πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Τσέφεριν, πρόεδρο της UEFA, πήρε και ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και δεσμεύσεις για βοήθεια σε θέματα προγραμμάτων και υποδομών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η ΕΠΟ θα είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις για δράσεις που θα δρομολογηθούν μετά την επαφή που είχαν οι κ.κ. Γραμμένος και Τσέφεριν. Οι δυό τους είχαν γνωριστεί άτυπα ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA ήθελε και μία επίσημη επαφή. Έτσι και έγινε με τις πληροφορίες να θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν και μία κατ' ιδίαν κουβέντα και χωρίς τους συνεργάτες τους παρόντες.

Οι ίδιες πηγές θέλουν πέραν της στήριξης που έλαβε η διοίκηση του Γραμμένου να παίρνει και δεσμεύσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα προγραμμάτων της Ομοσπονδίας αλλά και θέματα υποδομών. Από το προεδρείο της ΕΠΟ μάλιστα υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση για το πως κύλησε αυτή η συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα