Αστέρας Τρίπολης: Αυτοί δεν έχουν χάσει λεπτό!

Αστέρας Τρίπολης: Αυτοί δεν έχουν χάσει λεπτό!

bet365

Οκτώ ματς πρωταθλήματος κι όμως δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό φορώντας τη φανέλα του Αστέρα. Οι δύο εκ των τριών, δε, έχουν παίξει και στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

ΑΕΚ – Ατρόμητος με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χριστοδουλόπουλος ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Κώστας Γιαννούλης και φέτος δείχνει να είναι ακούραστος. Έχοντας κλείσει την περσινή σεζόν με 28 συμμετοχές (27 90λεπτά και 1 76λεπτο) στα 30 ματς πρωταθλήματος και φέτος μετράει το ένα ματς μετά το άλλο.

Όσο για το Κύπελλο; Ξεκουράστηκε πέρυσι στις δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο, όπως συνέβη και φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κατά τ' άλλα ο αριστερός μπακ των Αρκάδων δεν έχει χάσει ούτε λεπτό (720'). Aπό την άλλη ο Αθανασιάδης μετράει 810' όπως κι ο Μουνάφο.

Ο Αργεντινός είναι ο ΜΟΝΟΣ (μαζί με τον Αθανασιάδη φυσικά), που έχει παίξει σε όλα τα ματς, μιας και στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν βασικός.

Πάντως, έχει συμπληρώσει κάρτες και κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να εκτίσει την ποινή του. Έτσι, ο Γιαννούλης θα τον φτάσει συνολικό χρόνο συμμετοχής στην Τούμπα καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα