Εκτός και με Παναθηναϊκό ο Βουό

Δημήτρης Ρούσσος
Εκτός και με Παναθηναϊκό ο Βουό

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, με τον Πατρίκ Βουό να μένει ξανά εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.

Σε «ρυθμούς» Παναθηναϊκού κινούνται άπαντες στην ομάδα της Λαμίας, που προπονήθηκε το απόγευμα (17.00) για τελευταία φορά πριν το μεγάλο παιχνίδι με το «τριφύλλι» το Σάββατο (21/10, 20.30, Novasports2), για την 8η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των Λαμιωτών, Μπάμπης Τεννές, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα. Αυτή απαρτίζεται από τους εξής: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Λινάρδο, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Τσούκαλο, Κρισάντους και Ντακόλ.

Απών θα είναι για άλλη μια φορά ο Πατρίκ Βουό. Ο 30χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά τον αγώνα της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε πως έγινε sold-out στα εισιτήρια, με το ΔΑΚ Λαμίας να ετοιμάζεται για «γιορτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα