Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Πιστεύω σε σας»

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Πιστεύω σε σας»

bet365

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει την προπόνηση, να ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κάθισε περισσότερες από τρεις ώρες στη Θεσσαλονίκη. Ηρθε αποκλειστικά και μόνο για να δώσει το παρών στην ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης και αμέσως μετά επέστρεψε στη Ρωσία

«Παίξτε το παιχνίδι σας χωρίς άγχος, πιστεύω σε σας και τις δυνατότητες της ομάδας», ήταν κάποια από τα λόγια της πολύ σύντομης ομιλίας του στα αποδυτήρια της Τούμπας, όπου βρέθηκε πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ηθελε να δείξει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ότι είναι δίπλα τους και η παρουσία του είχε ως βασικό στόχο να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, ενόψει ντέρμπι, να τους αποφορτίσει και να μην τους δημιουργήσει πίεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα