Αποθέωση και από Μουσλίμοβιτς (pic)

Αποθέωση και από Μουσλίμοβιτς (pic)

Gazzetta team
Αποθέωση και από Μουσλίμοβιτς (pic)

bet365

Μπορεί να έχει ζήσει την ατμόσφαιρα της κατάμεστης Τούμπας, ωστόσο ακόμη και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έδειξε εντυπωσιασμένος από την παρουσία 10.000 ΠΑΟΚτσήδων στην προπόνηση.

Δεν ήταν μόνον οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όπως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ενθουσιάστηκαν από τη μαζική παρουσία του κόσμου στην ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης.

Ενας πρώην «ασπρόμαυρος», ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που από τη μέρα που έφυγε από το «Δικέφαλο» είναι ο πιο πιστός φίλος του, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας γράφοντας κάτω από μια φωτογραφία της σχεδόν γεμάτης Τούμπας:

«Δέκα χιλιάδες κόσμος για μια απλή προπόνηση πριν από ένα παιχνίδι. Μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο, θα μπορούσα να παίξω και με ένα… πόδι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα