ΑΕΛ: Ικανοποιημένοι για Μολέδο αλλά ωφελούνται οι Λαμία και Ολυμπιακός

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ικανοποιημένοι για Μολέδο αλλά ωφελούνται οι Λαμία και Ολυμπιακός

bet365

Ναι μεν αλλά για την ΑΕΛ με τους Θεσσαλούς να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την τιμωρία του Μολέδο, αλλά να τονίζουν πως η απόφαση άργησε και πως ωφελούμενες ομάδες είναι η Λαμία και ο Ολυμπιακός και όχι αυτοί.

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Ροντρίγκο Μολέδο μετά από καταγγελία που είχαν κάνει οι «βυσσινί», εξέδωσε η ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί εκφράζουν αρχικά την ικανοποίησή τους για την τιμωρία, αλλά αναφέρουν πως θα έπρεπε να δοθεί και πως τώρα οι ομάδες που ωφελούνται είναι οι Λαμία και Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει την απόλυτη ικανοποίηση της και δικαίωση της καταγγελίας της για το εγκληματικό χτύπημα του Μολέδο στον Ρέντζα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά εκφράζει τη λύπη της, γιατί, ενώ η καταγγελία μας έγινε στις 22/9/2017, η απόφαση εξεδόθη σήμερα, με αποτέλεσμα ο Μολέδο να παίξει εις βάρος μας και να μην παίξει εις βάρος της Λαμίας και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και της Αναγέννησης Καρδίτσας για το Κύπελλο και ωφελούμενες ομάδες να είναι αυτές και όχι εμείς.

Ερυθρός Αστέρας – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η απόφαση αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τον βοηθό διαιτητή Αλεξέα, αλλά και τον διαιτητή του αγώνα Ζαχαριάδη, οι οποίοι επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παίξει με 11 παίκτες ως το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 εις βάρος μας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε εμείς το αριθμητικό πλεονέκτημα, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κι ο Παναθηναϊκός να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα