Ακόμη κι έτσι, τρέμουν τον Παναθηναϊκό!

Ακόμη κι έτσι, τρέμουν τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Ακόμη κι έτσι, τρέμουν τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την απόφαση-σκάνδαλο της ΕΠΟ να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Ροντρίγκο Μολέδο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπενθυμίζει τι έγινε στην περίπτωση του Σεμπά.

Ακόμη και αυτόν τον Παναθηναϊκό, τον διοικητικά διαλυμένο, εκείνον που δεν ξέρει αν θα υπάρχει... αύριο εξαιτίας των ποδοσφαιρικά «εγκληματικών» ενεργειών του Γιάννη Αλαφούζου, τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε με -2 από τα καραγκιοζιλίκια του Ίβιτς στην Λεωφόρο και αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ακόμη και αυτόν τον Παναθηναϊκό που το μόνο που έχει είναι ο Ουζουνίδης και ο κόσμος του, τον τρέμουν! Τον φοβούνται, τα κάνουν πάνω τους μπροστά στην προοπτική που έχει γεννήσει η απόλυτη συσπείρωση και η επιστροφή της «γροθιάς» που κάθε Κυριακή θαυμάζει όλη η Ελλάδα στην Λεωφόρο!

Ερυθρός Αστέρας – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ προχώρησε σε μία άνευ προηγούμενου απόφαση, επιβάλλοντας τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ροντρίγκο Μολέδο μετά την καταγγελία της ΑΕΛ για το μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου στόπερ πάνω στον Ρέντζα στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Για μία φάση που ο διαιτητής Ζαχαριάδης είχε άποψη και δεν τιμώρησε τον «Μόλε», με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου να λαμβάνει υπ'όψιν του την καταγγελία της Λάρισας και να εξαντλεί την αυστηρότητα του πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Τελικά το ποδόσφαιρο είναι ή δεν είναι αντρικό άθλημα όπως έλεγε ο Φυντάνης στην Λεωφόρο θέλοντας να κάνει το άσπρο-μαύρο για το πέναλτι πάνω στον Μολίνς; Πόσο αντρικό είναι μετά από ένα καθαρό 2-0 για το Κύπελλο, να κάνεις καταγγελία, η οποία τον μόνο που ευνοεί είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου; Πόσο αντρικό είναι να... κλαίγεσαι για μία φάση 100% αντρική;

Η ΕΠΟ, σε ένα σημείο που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πάρει τα πάνω του, ξεκίνησε τα... δικά της, η ποινή στον Μολέδο απλά δεν υπάρχει και για να δούμε αν στην έφεση θα τηρηθούν ξανά δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις αγωνιστικές του Σεμπά για την κλωτσιά εκτός φάσης στον Αραούχο έγιναν δύο στην έφεση, στο φινάλε της περυσινής σεζόν.

Επίσης γεννά απορίες το γεγονός γιατί εδώ και έναν μήνα(20.9 έγινε το ματς) δεν υπήρχε απόφαση για τον Μολέδο και το timing προκαλεί το λιγότερο ερωτηματικά.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κυνηγήσει με την δέουσα προσοχή την έφεση, να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην ΕΠΟ να διατηρήσει αυτή την ποινή και επιτέλους αυτό το νομικό τμήμα της ΠΑΕ να πάρει μια σημαντική υπόθεση για τον σύλλογο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.