«Στα 1.200.000 ευρώ η πρόταση για Τσόρι»

«Στα 1.200.000 ευρώ η πρόταση για Τσόρι»

bet365

Το συμβόλαιο που πρότεινε ο Απόλλων Σμύρνης, τα μπόνους, η εφορία και τα κίνητρα. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέλυσε την πρόταση στο πολυσυζητημένο σίριαλ του καλοκαιριού.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Εβερτον – Λυών με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπου και εξήγησε τους λόγους που αποχωρεί από τη διοίκηση της ομάδας αναφέρθηκε στο, αναμφισβήτητα, σίριαλ του καλοκαιριού. Αυτό της πρότασης που έγινε στον Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες.

Ο εκπρόσωπος της χορηρού εταιρίας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο οικονομικό μέγεθος της πρότασης, λέγοντας πως το συνολικό κόστος θα έφτασε (ίσως και ξεπερνούσε) τα 1.200.000 ευρώ.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Τσόρι ήταν ένα ευαίσθητο παιδί που περίμενε τον Ολυμπιακό.

Επειδή ο Απόλλων είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά έχει γίνει μικρή τα τελευταία 20 χρόνια λόγω του μαρασμού που υπάρχει, θεωρήσαμε ότι ο Τσόρι θα μπορούσε να μας βοηθήσει λιγότερο αγωνιστικά και περισσότερα ψυχολογικά. Του δίναμε 300.000 καθαρή αμοιβή για τον πρώτο χρόνο και άλλες 300.000 το δεύτερο. Για την εφορία του 150.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και άλλες 150.000 ευρώ το δεύτερο. Σπίτι και αυτοκίνητο 20.000 ευρώ τον πρώτο και άλλα τόσα το δεύτερο. Εισιτήρια για την Αργεντινή 10.000 τον κάθε χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Πριμ 50.000 τον πρώτο χρόνο και το δεύτερο και επαγγελματική αποκατάσταση. Αν δεν έβρισκε δουλειά στο ποδόσφαιρο που ήθελε, θα του προσέφερε ο Απόλλων 100.000 ευρώ για να φτιάξει το δικό του "Βενέτης" στην Ελλάδα.

Αν δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, θα του προσφέραμε 500.000 ευρώ, για να πάρει το franchise της "Βενέτης" στην Αργεντινή. Το συνολικό κόστος της πρότασής μας ήταν 1.200.000 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα