Έρχεται ο μάνατζερ του Λουντ

Έρχεται ο μάνατζερ του Λουντ

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται ο μάνατζερ του Λουντ

bet365

Ο εκπρόσωπος του Φινλανδού μέσου αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για τις συζητήσεις ανανεώσης του συμβολαίου που δύσκολα θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για ρευστό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να οδηγήσει τον σύλλογο σε ένα παιχνίδι με την... φωτιά της οικονομικής καταστροφής, ωστόσο, δύο από τα πιο σημαντικά του περιουσιακά στοιχεία είναι πολύ πιθανό να φύγουν ως ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Λουντ και τον Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι σχεδόν απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ενώ από το καλοκαίρι υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Όσον αφορά τον Φινλανδό μέσο, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες αλλά είναι ελάχιστες. Ο μάνατζερ του διεθνή άσου που είναι βασικότατος στο «τριφύλλι» θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού που θα προτείνει το νέο συμβόλαιο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διάθεση παραμονής ούτε και από τον Λουντ, ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο θα ήταν... παράλογο κάτι αντίθετο!

Όπως και να'χει το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει μέχρι τέλους και τις δύο περιπτώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα