Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι ξανά πρωταθλητής»!

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι ξανά πρωταθλητής»!

Δημήτρης Τομαράς
Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι ξανά πρωταθλητής»!

bet365

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό beIN Sports, o Φρανσουά Μοντέστο αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στην αποψινή αναμέτρηση με Μπαρτσελόνα για το Champions League.
Ο Μοντέστο επισήμανε σχετικά:
Είμαστε μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στην αρχή της σεζόν το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και το πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι και πάλι πρωταθλητής και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή έχουμε μείνει πίσω. Μέχρι την τελευταία ημέρα θα παλέψουμε. Το πρωτάθλημα θα παιχθεί μέχρι τέλους.
Όσο για την Μπαρτσελόνα είναι ένας σπουδαίος αγώνας για εμάς και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Όταν παίζεις μπάλα, τέτοιους είδους παιχνίδια αποζητάς, σε μυθικά στάδια όπως αυτό. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Με κάθε σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει απλά να την παρακολουθούμε να παίζει. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε τα χρώματά μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα