Τους «έβγαλε το λάδι» ο Λουτσέσκου

Τους «έβγαλε το λάδι» ο Λουτσέσκου

Gazzetta team
Τους «έβγαλε το λάδι» ο Λουτσέσκου

bet365

Αρκετό τρέξιμο, πολλές ασκήσεις δύναμης και τακτικής, περιελάβανε το «μενού» της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της αναφέρει:

«Στο γήπεδο πέρασαν το πρωινό τους την Τετάρτη (18.10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάβανε ασκήσεις δύναμης και τακτικής.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τη δύναμη σε τέσσερις διαφορετικούς σταθμούς, στη συνέχεια υπήρχε ένα σκέλος με passing game σε μικρό χώρο και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ επικεντρώθηκαν στη γενική τακτική συμπεριφορά που απαιτεί από αυτούς ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης και αύριο Πέμπτη (19.10) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ο Ντόριαν Λεβέκ, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Την Πέμπτη (19.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στην Τούμπα, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για τον κόσμο. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δείξουμε τη στήριξή μας στην ομάδα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα