Ο Ουζουνίδης δεν είδε το πέναλτι (gif)

Ο Ουζουνίδης δεν είδε το πέναλτι (gif)

Νίκος Ρόλλας
Ο Ουζουνίδης δεν είδε το πέναλτι (gif)

bet365

H παρακάμερα του Παναθηναϊκού «αποκάλυψε» την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην δει την εκτέλεση πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τσέλσι – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η παρακάμερα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Λάρισα ήταν από τις καλύτερες που έχει «τραβήξει» το επίσημο κανάλι των «πράσινων» στο youtube, ακόμη και αν δεν αποτύπωσε στο 100% τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο στην επική νίκη του «τριφυλλιού».


Έδωσε όμως σε ικανοποιητικό βαθμό τις αντιδράσεις παικτών, τεχνικού επιτελείου και φυσικά εξέδρας, όμως μεταξύ άλλων αποκάλυψε και μία κίνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, την οποία ελάχιστοι είχαν παρατηρήσει.

Στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκιγέρμο Μολίνς και ανέλαβε την εκτέλεσή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν κοίταζε τον Αργεντίνο που σημάδευε την εστία που βρίσκεται στο «πέταλο» της Θύρας 13, καθώς είχε κατεβάσει το βλέμμα του στον χορτάρι...

Το σήκωσε μόλις άκουσε τους πανηγυρισμούς από τον κόσμου και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα