Σαββίδης: Ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη!

Σαββίδης: Ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη!

bet365

Με αποκλειστικό σκοπό να βρεθεί στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης ταξιδεύει την Πέμπτη από το Ροστόφ στη Θεσσαλονίκη για λίγες μόνο ώρες πριν επιστρέψει πίσω στη βάση του.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μάντσεστερ Γ. με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος της στην ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης θα πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή και θα έρθει αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει την προπόνηση, για να είναι δίπλα στην ομάδα και στον κόσμο της τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Ρωσία.

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερο φορτωμένο, ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, θα ταξιδέψει την Πέμπτη με το ιδιωτικό αεροπλάνο του από το Ροστοφ για τη Θεσσαλονίκη, θα βρεθεί το απόγευμα στην Τούμπα και θα αναχωρήσει αμέσως μετά τη λήξη της ανοικτής προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα