Χίλιεμαρκ: «Περίμενα να ζήσω αυτή την στήριξη του κόσμου»

Χίλιεμαρκ: «Περίμενα να ζήσω αυτή την στήριξη του κόσμου»

Gazzetta team
Χίλιεμαρκ: «Περίμενα να ζήσω αυτή την στήριξη του κόσμου»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την στήριξη του κόσμου στο ματς με την ΑΕΛ μίλησε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ο παίκτης που έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μάντσεστερ Γ. με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Σουηδός μέσος μιλώντας στον αθλητικό Τύπο ανέφερε για τη νίκη επί της ΑΕΛ, ξεκινώντας από την φάση του γκολ που πέτυχε: «Στο μυαλό μου είχα να στείλω την μπάλα σε εκείνο το σημείο. Περίμενα την κίνηση του Μολέδο, η μπάλα έφυγε ψηλότερα και κατέληξε στα δίχτυα. Αλλά, περίπου εκεί περίμενα να πάει».

Για τους έντονους πανηγυρισμούς: «Είχαμε μείνει με εννιά παίκτες σε ένα ματς που δεν έπρεπε να είχε φτάσει σε αυτό το σημείο. Ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να καθαρίσουμε τη νίκη νωρίτερα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ήταν κάτι που περίμενα να ζήσω. Ήταν απίστευτοι, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή την υποστήριξη χρειαζόμαστε και τους ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα