Στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Gazzetta team
Στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

bet365

Στην οικογένεια του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου, βρίσκεται πλέον και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι νέο μέλος του είναι ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης Αττικής.
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης Αντώνη Αντωνίου.

"Οι βασικοί παράγοντες για την συνεργασία αυτή είναι η σταθερή πορεία του Ατρόμητου όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League, η διοικητική σταθερότητα καθώς και η συνεχή προώθηση παικτών από τα σπλάχνα του συλλόγου στην επαγγελματική ομάδα. Εξίσου σημαντικός λόγος είναι και η εξαιρετική παρουσία των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, δείγμα της δουλειάς και του υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης Νίκος Αντωνίου και συνέχισε: «Πιστεύουμε λοιπόν με βάση τα ανωτέρω ότι ο Ατρόμητος είναι ο πιο κατάλληλος για την ενδεχόμενη προώθηση κάποιων ταλαντούχων αθλητών μας αφού αν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός εκ των κορυφαίων club στην Ελλάδα, θα καταφέρουν να αναδείξουν τις ικανότητες τους. Έτσι ένα όνειρο των αθλητών μας αλλά και της δικής μας φιλοσοφίας θα πάρει σάρκα και οστά βλέποντας παιδιά γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας να διαπρέπουν σε επαγγελματικό επίπεδο"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα