Γ. Σαββίδης: «Υπάρχει και… ο Μάικλ Ολιβερ»! (pic)

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Υπάρχει και… ο Μάικλ Ολιβερ»! (pic)

bet365

Αρκετή κουβέντα έχει αρχίσει να γίνεται γύρω από το διαιτητή, που θα σφυρίξει στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με το Γιώργο Σαββίδη να «καταθέτει» τη δική του διαφορετική, όπως πάντα, άποψη…

Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επέλεξε να προτείνει έναν ξένο διαιτητή, τον Αγγλο Μάικλ Ολιβερ, για να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής «σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε».

Το σχόλιο του ασφαλώς και έχει στόχο τον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και τα μέλη της, που έχουν δύσκολο έργο σ’ ότι αφορά την τελική επιλογή του διαιτητή για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πάντως, ο Ολιβερ (για πολλούς ο κορυφαίος Αγγλος διαιτητής) σίγουρα δε θα είναι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα