Διπλή προπόνηση στον Ατρόμητο

Διπλή προπόνηση στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Διπλή προπόνηση στον Ατρόμητο

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, οι οποίοι γυμνάστηκαν τόσο πρωί όσο κι απόγευμα την Τρίτη. Την Δευτέρα επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μάντσον.

Με διπλή προπόνηση επέστρεψαν την Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, τεχνικής και αερόβιων ασκήσεων ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα εμπεριείχε ασκήσεις τακτικής.

Ο Μάντσον ακολούθησε προγράμματα θεραπείας πρωί και απόγευμα στο Spa center της ομάδας. Η θεραπεία του περιείχε κολύμπι στην πισίνα, κολύμπι με αντίσταση και ποδήλατο στο νερό. Εξετάστηκε και πάλι από τον γιατρό της ομάδας και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα όλη τη βδομάδα με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα