Λέοβατς: Είναι «ΟΚ» ενόψει ντέρμπι

Gazzetta team
Λέοβατς: Είναι «ΟΚ» ενόψει ντέρμπι

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό, αυτή την στιγμή, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Μάριν Λέοβατς εξετάστηκε τη Δευτέρα (17/10) από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και οι εξετάσεις δεν έδειξαν να έχει κάτι το ανησυχητικό. Το πρόβλημα του Κροάτη στους κοιλιακούς προσαγωγούς, είναι σχεδόν μόνιμο, άλλωστε πριν από μερικές εβδομάδες ταξίδεψε μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο στο Μόναχο για να εξεταστεί από ειδικό χειροπρακτικό,

Για προληπτικούς και μόνο λόγους θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική εξέταση, ενώ το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενδεχομένως σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς, ωστόσο όλα δείχνουν πως την Κυριακή θα είναι ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος για το ντέρμπι κόντρα τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα