Χουλτ: «Το ξέσπασμα δεν ήταν για τους τρεις βαθμούς...»

Χουλτ: «Το ξέσπασμα δεν ήταν για τους τρεις βαθμούς...»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουλτ: «Το ξέσπασμα δεν ήταν για τους τρεις βαθμούς...»

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στο gazzetta.gr για τις εκπληκτικές εικόνες στο νικητήριο γκολ (2-1) του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάρισα και εξήγησε γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο σημαντικό απ' όσο δείχνουν οι τρεις βαθμοί.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με εννέα παίκτες, το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει τεράστια – για τον τρόπο που επιτεύχθηκε – νίκη επί της ΑΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου, το βράδυ της Δευτέρας.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ένα γέμισμα του Χίλιεμαρκ από αριστερά, με μεγάλη δόση τύχης, κατέληξε στα δίχτυα του Μπόζοβιτς για να κάνει το «Απόστολος Νικολαΐδης» να... εκραγεί, σαν ηφαίστειο που κρατούσε μέσα του τη «λάβα»...

Έτσι και οι «πράσινοι» ξέσπασαν. Πανηγύρισαν έξαλλα. Φώναξαν δυνατά. Έσφιξαν τις γροθιές τους. Το χάρηκαν. Κι αυτό, διότι δεν ήταν μια απλή νίκη που έδωσε τρεις βαθμούς.

Τη διαφορετικότητα του αποτελέσματος σε σχέση με άλλα ματς και συνθήκες, εξήγησε ο Νίκλας Χουλτ στο gazzetta.gr λίγη ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με την ομάδα του Φυντάνη...

«Ήταν καταπληκτικό το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή μετά το γκολ της νίκης... Είχαμε μείνει με εννέα παίκτες, είχαμε ισοφαριστεί αμέσως μετά την πρώτη αποβολή και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να δείξουμε ότι δεν τα παρατάμε και δεν πρέπει να τα παρατάμε. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε μια δεμένη ομάδα.

Όλοι ξέρετε την κατάσταση, οι δημοσιογράφοι την ξέρετε, οι οπαδοί την ξέρουν, εμείς την ξέρουμε... Όλοι όμως θέλουμε να δώσουμε κάτι στην ομάδα. Να δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, ότι είμαστε εδώ. Να δηλώσουμε βροντερό “παρών”. Όπως το κάνει και ο κόσμος που έρχεται να μας στηρίξει...» ήταν τα λόγια του Σουηδού μπακ.

Ο Σιλά αποβλήθηκε λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης από τους «βυσσινί». Ο Άλτμαν αποβλήθηκε λίγο μετά την είσοδό του στο ματς με απίστευτα ανόητη ενέργεια καθώς χτύπησε αντίπαλο που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο Χουλτ δέχθηκε κλωτσιά στα τελευταία λεπτά και αντέδρασε με εκνευρισμό, αρπάζοντας τον Ντέλετιτς...

«Δεν νομίζω ότι ρίσκαρα με αποβολή εκείνη τη στιγμή... Ήταν η ένταση και ο εκνευρισμός της στιγμής στο γήπεδο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, είναι θέμα συναισθημάτων και έντασης. Δεν θεωρώ ότι κινδύνευσα να με τιμωρήσει ο ρέφερι...» σχολίασε για εκείνη τη στιγμή.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν πλέον στον Παναθηναϊκό κάθε παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές φυσικά να περιμένουν κι εκείνοι κάθε φορά κάποια ενημέρωση για το διοικητικό τοπίο και να ελπίζουν σε λύση των προβλημάτων, ο Χουλτ ανέφερε στο gazzetta.gr:

«Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε ματς. Θέλουμε όλοι να δώσουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα. Έξω από το γήπεδο, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όμως στον αγωνιστικό χώρο εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα.

Πρέπει να παραμείνουμε ομάδα και να στηρίξουμε, να παλέψουμε για το καλύτερο. Το θέλουμε και επιδιώκουμε αυτή την αντίδραση. Κάθε φορά οι 11 που επιλέγει ο κόουτς, θα είναι έτοιμοι για κάθε περίσταση.

Αγωνιστικά, θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν καλή για εμάς ώστε να δουλέψουμε καλά. Αισθανόμαστε καλά, έχουμε την υγειά μας, είμαστε σε θέση να βγάζουμε πλέον όλοι 90λεπτο με την φυσική μας κατάσταση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα