Αθανασιάδης στο gazzetta.gr: «Λιγότερα νεύρα και νίκη με Πανιώνιο»

Αθανασιάδης στο gazzetta.gr: «Λιγότερα νεύρα και νίκη με Πανιώνιο»

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν στέκεται στις αποβολές συνιστά ψυχραιμία και λιγότερα νεύρα και μέσω του gazzetta.gr στέλνει μήνυμα νίκης ενόψει Πανιώνιου.

Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντεστερ Σίτι - Νάπολι, ώρα 21:45. (21+)!

Ήταν η αιτία που δημιουργήθηκε μουρμούρα στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου, παρά του ότι το σκορ ήταν 1-0 για τον Ατρόμητο εις βάρος του Αστέρα. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, με τις επεμβάσεις του, κρατούσε την ομάδα του «όρθια» παρά το ότι εκείνη έπαιζε με εννιά παίκτες για πάνω από μισή ώρα.

Μετά τη λήξη του ματς, τόνισε στο gazzetta.gr ότι ακόμα και το VAR να ήτα σε ισχύ, η ομάδα του θα έχανε απλά θα είχε έναν παίκτη παραπάνω. Στάθηκε στα νεύρα που υπήρχαν στους Αρκάδες και συνιστά ηρεμία για να έρθει η νίκη με τον Πανιώνιο.

Αρχικά, είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του γηπέδου του Περιστερίου μετά το ματς με τον Ατρόμητο:

«Μέχρι το γκολ είχαμε δεχτεί μόλις μία φάση, έγινε ένα σουτ, κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο... μπήκα, σπάνιο γκολ. Από εκεί και πέρα δεν μας έκατσε καλά. Δεχτήκαμε την κόκκινη του Καλτσά, φάση στην οποία μπερδεύτηκε ο διαιτητής. Είχαμε πολλά νεύρα σαν ομάδα και φάνηκε μετά την αποβολή ακόμα περισσότερα. Στη συνέχεια δεχτήκαμε άλλη μία, με τον Ματίας. Προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε άλλο γκολ και να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι με εννιά παίκτες».

Παρά το ότι δεχτήκατε δύο αποβολές δείξατε τεράστια ψυχικά αποθέματα.

«Το παν είναι να είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά, να το πιστεύουμε και να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις, μπάλα είναι. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα, στο επόμενο ματς που είναι πολύ δύσκολο πρέπει να νικήσουμε».

Από τη στιγμή που η ομάδα σας μένει με εννιά παίκτες, ο Ατρόμητος πιέζει για να κάνει το 2-0 αλλά βρίσκει απέναντί του εσένα.

«Έκανα μια καλή εμφάνιση και κράτησα την ομάδα μου στο παιχνίδι, αλλά μένει μόνο αυτό. Δεν κερδίσαμε, είμαι στεναχωρημένος. Συνεχίζουμε...».

Αν υπήρχε η χρήση του VAR στο Περιστέρι, θα έχανε η ομάδα;

«Όχι δεν είναι ότι δεν θα έχανε, αλλά σίγουρα θα έπαιζε με έναν παίκτη επιπλέον»

Υπάρχει και ατυχία στην ομάδα. Εκεί που επιστρέφουν δύο παίκτες, χάνετε άλλους δύο.

«Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες, αλλά γι αυτό υπάρχουν από πίσω κι άλλα παιδιά. Να πάρουν την ευκαιρία τους και να βοηθήσουν».

Τι πρέπει να βελτιώσετε ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο;

«Στο επόμενο ματς πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, να μην έχουμε τόσα πολλά νεύρα και να τα δώσουμε όλα για να το πάρουμε».

Ενα μήνυμα στον κόσμο που ήταν «παρών» στο Περιστέρι;

Τους ευχαριστούμε, είμαστε ευγνώμονες που βρέθηκαν στο Περιστέρι για να μας βοηθήσουν, πιστεύουμε στη συνέχεια να τους δώσουμε νίκες και χαρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα