Βλαχοδήμος: «Με τέτοιες νίκες θα γίνουμε πάλι Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Με τέτοιες νίκες θα γίνουμε πάλι Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ανέφερε μετά την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΛ πως η ομάδα του θα γίνει και πάλι Παναθηναϊκός με τέτοιες νίκες.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Πιστεύω ότι θέλαμε μια τέτοια νίκη. Σήμερα, ήμασταν η πιο καλή ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα ήταν άδικο αν χάναμε αυτό το παιχνίδι. Μας βοήθησε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και πιστεύω ότι μας έφερε πιο κοντά αυτή η νίκη σήμερα. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε εμείς σαν παίκτες είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια μαζί με τον κόσμο, είναι πιο ωραίο να είναι μαζί σου. Έτσι θα γίνουμε πάλι Παναθηναϊκός, με τις νίκες».

Για την μεταγραφή στην Μπενφίκα: «Για αυτό το θέμα αυτήν τη στιγμή που είμαι εδώ στον Παναθηναϊκό, δεν θέλω να μιλήσω. Το χρωστάω αυτό και στην ομάδα και στους φιλάθλους, και στους προπονητές και τους παίκτες και στην τελική στιγμή και σε μένα».

Για το αν θα είναι μία πρόκληση για αυτόν: «Το ξέρω. Αυτή τη στιγμή που θα είμαι εδώ θέλω να μιλάω μόνο για τον Παναθηναϊκό και, άμα έρθει η ώρα, θα συζητήσουμε για τα άλλα πράγματα».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Εμείς για αυτά τα πράγματα δεν χρειάζεται να μιλάμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Να δίνουμε το 100% στο παιχνίδι, να έχουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, που πιστεύω σιγά-σιγά το καταφέραμε, αλλά πιστεύω γίνεται ακόμα καλύτερο και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα