Παναθηναϊκός: «Ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»

Παναθηναϊκός: «Ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»

bet365

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις απανωτές ανακοινώσεις και τους ισχυρισμούς της ΑΕΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν χρειάζεται τη στήριξη κανενός άλλου πλην του κόσμο του.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η διαιτησία στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ προκάλεσε αρκετή κουβέντα και... απανωτές ανακοινώσεις από την ΑΕΛ, τις οποίες οι «πράσινοι» δεν άφησαν αναπάντητες.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού

«Αφού ακούσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι (!) στη φάση του Μολίνς και ότι τα κεφαλοκλειδώματα και τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι φυσιολογικά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ (!!!) περάσαμε στις θεωρίες συνωμοσίας και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό και την πεντακάθαρη νίκη του. Ένα σχόλιο μόνο οφείλουμε να κάνουμε: ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη στήριξη (όπως ειπώθηκε) κανενός άλλου πλην του κόσμου του. Άλλοι ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα