Ρισβάνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε καλά»

Ρισβάνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε καλά»

Gazzetta team
Ρισβάνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε καλά»

bet365

Ο στόπερ του Ατρόμητου έδειξε βέβαιος ότι η ομάδα του θα συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Βέβαιος πως ο Ατρόμητος θα πάει καλά στη σεζόν, έδειξε ο Ρισβάνης μέσω των όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο: «Ήταν περίεργα τα πράγματα το καλοκαίρι. Μου έδειξαν πως με πιστεύουν πολύ στον Ατρόμητο, από τη στιγμή που ακούστηκε ότι έμεινα χωρίς ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ατρόμητο, έχει φοβερές εγκαταστάσεις, προπονητικό κέντρο... Είναι πολύ καλό περιβάλλον για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».
Για τη μεταμόρφωση του Ατρόμητου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:«Παρακολουθούσα τον Ατρόμητο στα φιλικά και είδα προβλήματα. Όταν μπήκα, όμως, στην ομάδα είδα πως έχει πολύ καλούς παίκτες και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε καλά. Ήμασταν 14 καινούριοι παίκτες. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».
Για το πού αποδίδει την καλή πορεία: «Σίγουρα πολλά οφείλονται στο τιμ, είναι δύσκολο να βάλεις πολλούς νέους παίκτες να είναι καλά μεταξύ τους. Και η θέληση των παικτών, φυσικά, να κάνουν το καλύτερο για να βοηθήσουν την ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο, είμαστε ο ένας για τον άλλο»
Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι προπονητής που θέλει να παίζουμε πολύ με την μπάλα. Στον Πανιώνιο παίζαμε πιο πολύ με αντεπιθέσεις. Αυτός θέλει ταχύτητα, πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και μας πηγαίνει καλά».
Για το αν τον έχει δυσκολέψει η διαφορά: «Είναι διαφορετικό να παίζεις ψηλά στην άμυνα, όμως βγαίνει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Μας έχει εξηγήσει το πλάνο και δεν το βρίσκουμε δύσκολο. Στη συνέχεια θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».
Για την παρουσία του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού στην τετράδα της βαθμολογίας: «Είναι αυτό που θέλει ο κόσμος, να πρωταγωνιστούν και ομάδες εκτός των τεσσάρων μεγάλων. Μακάρι να πάμε έτσι μέχρι το τέλος. Είναι θέμα δουλειάς και συγκέντρωσης».
Για το αν αλλάζει κάτι στους στόχους του Ατρόμητου: «Από την αρχή λέγαμε ότι ο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη, ποτέ δεν θα πούμε ότι πάμε για κάτι παραπάνω. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ίσως βγει κάτι καλύτερο».
Για τη μέχρι τώρα πορεία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων: «Όλοι περιμέναμε να πάνε καλύτεροι οι μεγάλες ομάδες. Μόνο η ΑΕΚ πάει καλύτερα αλλά κι αυτή έχει κολλήσει στις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι μεγάλες ομάδες και θα βρουν τα πατήματά τους. Το θέμα είναι να συνεχίσουν καλά οι μικρές».
Για το αν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες του: «Ταβάνι δεν βάζω. Θέλω κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής και μέσα από τους στόχους της ομάδας να φανώ. Ό,τι καλύτερο να έρθει, το περιμένω πώς και πώς».
Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του: «Το μεγάλο μειονέκτημά μου είναι πως λόγω του ύψους μου χρειάζομαι βελτίωση στην ταχύτητα. Φυσικά, είναι κάτι που δουλεύω καθημερινά. Πλεονέκτημα δεν μπορώ να πω. Μου λένε ότι έχω καλές τοποθετήσεις. Ρωτάω καθημερινά τους προπονητές για να βελτιωθώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα