Απόλλων Σμύρνης: Η επόμενη μέρα

Απόλλων Σμύρνης: Η επόμενη μέρα

bet365

Η προαναγγελία για συνταρακτικές αλλαγές, ο Κασναφέρης, η διαιτησία κι η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκει την ομάδα να μένει - και - από ψυχικές δυνάμεις.

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Βάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δεδομένα η κατάσταση στον Απόλλωνα Σμύρνης μόνο καλή δεν είναι. Ύστερα από επτά αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή ακόμη δεν έχει έρθει η νίκη, με την ομάδα να μετρά μόλις τρεις βαθμούς.

Τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι τα τονίσαμε σε προηγούμενο κείμενο. Από τότε μέχρι σήμερα, η αποστολή του Βούλιτς και των παικτών του ήταν μία: η νίκη με την Κέρκυρα. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και πλέον η κατάσταση για την παραμονή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Η ηρεμία έχει χαθεί προ πολλού. Για την ακρίβεια υπήρξε μόνο την εβδομάδα μετά τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, πλέον, υπάρχει κι η διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει μιας κι η οικογένεια Μονεμβασιώτη έχει προαναγγείλει «συνταρακτικές αλλαγές μετά το ματς με την Ξάνθη». Ποιες μπορεί να είναι αυτές οι αλλαγές;

- Αν βρεθεί διάδοχη κατάσταση όσον αφορά στη διοίκηση, δε αποκλείεται να υπάρχει μέχρι και αλλαγή. Αν είναι αυτό εφικτό; Μάλλον όχι. Εκτός κι αν ήδη υπάρχει συμφωνία και το κρατούν οι άνθρωποι της ομάδας καλά φυλαγμένο. Κατά την εκτίμησή μας δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες η αποχώρηση της οικογένειας - τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Κι αυτό διότι δύσκολα θα υπάρξει όρεξη και ψυχική δύναμη να φτιαχτεί του χρόνου ομάδα για τη Football League, αν τελικά έλθει ο υποβιβασμός.

- Να φύγει ο Γιώργος Κασναφέρης; Και εδώ η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο πολλοί ίσως να νομίζουν. Δηλαδή το «απέτυχε, άρα φεύγει» δεν δύναται να συμβεί αύριο το πρωί. Στην ανακοίνωση λέγεται χαρακτηριστικά: «Δηλώνουμε ότι έχουμε την αποκλειστική ευθύνη της πολύ κακής εικόνας της ομάδας με τις λανθασμένες επιλογές που έχουμε κάνει τόσο σε συνεργάτες όσο και σε ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πλέον δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της».

Από τη στιγμή που τα κλειδιά της ομάδας δόθηκαν στον Γιώργο Κασναφέρη, γίνεται σαφές ότι υπάρχει απογοήτευση γύρω από το πρόσωπό του και κυρίως για το σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι. Μία τυχόν νίκη επί της Ξάνθης την ερχόμενη εβδομάδα ίσως ηρεμήσει λίγο τη θάλασσα στην οποία έχει πέσει ο πρώην παράγοντας των Ακριτών. Επίσης, υπάρχει συμβόλαιο και σ' αυτό θα υπάρχει λογικά και κάποιος όρος αποζημίωσης. Άρα αν δεν δηλώσει παραίτηση ο Κασναφέρης θα πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό, εφόσον φυσικά οι δύο πλευρές αποφασίσουν ότι δεν γίνεται να προχωρήσουν άλλο μαζί. Αναμονή λοιπόν και σ΄αυτόν τον τομέα.

Διαιτησία. Σαφώς η καθυστέρηση για 15' που αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι υπερβολική αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παράπονα καθώς λένε πως τα τρία λεπτά που δόθηκαν είναι μόνο οι αλλαγές. Υπάρχει καθυστέρηση επιπλέον στην αποβολή του Ντουαλά αλλά υπήρξαν και κάποιοι τραυματισμοί παικτών της Κέρκυρας όπου «φαγώθηκε» πολύτιμος χρόνος στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Όπως και να 'χει αυτό είναι το τελευταίο. Στον Απόλλωνα στέκονται στη διαιτησία, αλλά αναγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη. Ζητούμενο; Αν γίνεται η ηρεμία μέχρι το Γενάρη. Εκεί όπου θα ζητηθεί από τη διοίκηση σε όσους παίκτες να αποχωρήσουν, να το κάνουν. Και όλα αυτά εφόσον παραμείνει στο τιμόνι η οικογένεια Μονεμβασιώτη, που επαναλαμβάνουμε δύσκολα δεν θα είναι, αν και αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα