Μανιάς: «Νίκη με Πανιώνιο»

Gazzetta team
Μανιάς: «Νίκη με Πανιώνιο»

bet365

Ο Μιχάλης Μανιάς αφήνει πίσω του το ματς με τον Ατρόμητο και σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Σούπερ Λίγκα, Παναθηναϊκός – Λάρισα, ώρα 19:30. (21+)!

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Μιχάλης Μανιάς στάθηκε στις αποβολές που άφησαν την ομάδα του με 9 για περίπου μισή ώρα και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά είπε στον Αρκαδία 93.8:

«Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι γιατί προερχόμασταν από τρία θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δυστυχήσαμε να μείνουμε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς, μείναμε με εννιά και μετά χάθηκαν όλα. Δεν υπήρχε ούτε τακτική... ήταν πολύ δύσκολα για εμάς».

Για την ψυχή που έβγαλε η ομάδα παρά το ότι έπαιζε με εννιά παίκτες: «Μπορεί να είμαστε στην καλύτερη μέρα μας ατομικά, αλλά ως ομάδα θα παλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Σήμερα, όπως είπα και πριν, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παρότι μείναμε με εννιά παίκτης προσπαθήσαμε, θέλοντας μπας και γίνει κάτι και πάρουμε τίποτα. Δεν έγινε αυτό, συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».

Για το ότι η αποβολή του Ιγκλέσιας έκανε πιο δύσκολο στο να τροφοδοτηθεί: «Σίγουρα όταν μένεις με εννιά παίκτες από τόσο νωρίς, το ματς σε πηγαίνει από μόνο του να κοιτάξεις την άμυνα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε μερικές φάσεις, είχαμε και το δοκάρι στο φάουλ του Κυριακόπουλου, δεν μας έκανε η μπάλα το χατίρι. Τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να μείνουμε σ' αυτό το ματς. Έχουμε την άλλη Κυριακή ένα δύσκολο ματς και πάμε για τη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου στο Περιστέρι: «Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε εδώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε δίπλα μας και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με τον κόσμον να μας δίνει ώθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα