Ο Μπρίτο πήρε κάρτα επειδή σκούπισε τον αφρό στον διαιτητή! (pics)

Gazzetta team
Ο Μπρίτο πήρε κάρτα επειδή σκούπισε τον αφρό στον διαιτητή! (pics)

bet365

Απίστευτο σκηνικό στο Ξάνθη-ΑΕΚ με τον Μπρίτο να βλέπει την κίτρινη κάρτα επειδή σκούπισε τον αφρό στην κάλτσα του διαιτητή κάνοντας χιούμορ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το είδαμε κι αυτό στην Super League Σουρωτή! Στο 40' του Ξάνθη-ΑΕΚ ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο. ΟΚ, μπορεί να συμβεί θα πει κάποιος. Προφανώς. Όμως ο λόγος ήταν... ξεχωριστός. Ο μέσος της Ξάνθης κέρδισε το φάουλ και ο ρέφερι έβαλε αφρό για το που θα στηθεί η μπάλα. Ελα όμως που ο αφρός σκέπασε και το παπούτσι του Μπρίτο.

Ο μέσος των γηπεδούχων χαμογέλασε του το έδειξε και το σκούπισε στην κάλτσα του διαιτητή γελώντας δείχνοντας ότι κάνει χιούμορ. Ο Παπαδόπουλος τον αγριοκοίταξε, το σκέφτηκε και του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Τουλάχιστον ο Μπρίτο σκόραρε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δείτε τις εικόνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα