Βοσνιάδης: «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς σε όλες τις έδρες»

Gazzetta team
Βοσνιάδης: «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς σε όλες τις έδρες»

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Κέρκυρα μπορεί να πάρει βαθμούς σε κάθε έδρα...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Απόλλων θα βγάλει μεγάλη διάθεση, ξέραμε ότι πρέπει να κρατήσουμε παραπάνω την μπάλα για να τους αγχώσουμε. Έπρεπε να διαχειριστούμε το άγχος του αντιπάλου, αλλά δυστυχώς σε μια κακή στιγμή φάγαμε την κόκκινη.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο Απόλλων εκείνη την στιγμή δεν θα περίμενε πίσω, θα έβγαινε μπροστά και θα έψαχνε το γκολ αφήνοντας χώρους. Δυσκολευτήκαμε για ένα διάστημα μετά την κόκκινη, όπου ο Απόλλων δημιουργούσε συνθήκες κατοχής. Με την αλλαγή του Κρητικού και την τοποθέτηση του Επστάιν και του Μπάουμαν στα άκρα αφήσαμε ελεύθερους τους στόπερ του Απόλλωνα για να κατεβάζουν την μπάλα. Οι δύο τερματοφύλακες στο τέλος έκαναν δύο μεγάλες επεμβάσεις. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλή συνέχεια, μπορούμε να πάρουμε πόντους παντού και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για την αποβολή του Ντουαλά: «Από τη στιγμή που ο Απόλλων θα ανοιγόταν, θα βρίσκαμε χώρους. Σε εκείνη τη φάση είχαμε κλέψει την μπάλα και φεύγαμε στην αντεπίθεση, ένας παίκτης έπεσε και η φάση γύρισε πίσω. Έχουμε την εντύπωση ότι άδικα έφυγε ο παίκτης μας. Γίνονται λάθη, είναι λογικό αυτό σε ένα ματς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην μείνουμε με δέκα άλλη φορά και αλλάζουν οι συνθήκες του αγώνα. Πήραμε τον βαθμό, συνεχίζουμε».

Για τον Τουράμ που έμεινε εκτός αποστολής: «Είναι θέμα τραυματισμού, έχει υποστεί αρύ διάστρεμμα. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα γιατί είναι σημαντικός για την ομάδα. Είχαμε αρκετές απουσίες, τα μπαιδιά μπάινουν μέσα και ανταπροκρίνονται στις απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, τα παιδιά δίνουν τις λύσεις όποτε χρειαστεί».

Για το πρόβλημα της Κέρκυρας στο γκολ: «Μια ομάδα που κάνει 15 τελικές με τη Λιβαδειά, σε μέτρια μέρα με την Ξάνθη 5-6 φάσεις με την Ξάνθη δεν το λες πρόβλημα. Έχουμε ικανούς παίκτες για να σκοράρουμε, πιστεύω ότι είναι θέμα ρέντας. Νομίζω πως το πρόβλημα του γκολ θα λυθεί άμεσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα